Waar een deal gesloten is, moet worden getoost op de succesvolle afloop. Wij tippen jou de 5 beste plekken in verschillende steden voor dat unieke moment in je leven.

Calla’s

Stads, regionaal, vers en high quality: meet Calla’s, vernoemd naar de Mexicaanse bloem en het Griekse woord voor ‘mooi’. Een gedegen, kwalitatief restaurant met zijn eigen groentetuin. Hier kun je genieten van een klassieke Franse keuken zonder tierelantijnen, maar wel met de smaaksensatie die je verwacht. En die smaaksensatie is beloond door een welverdiende Michelinster. Less is soms ook echt more..

Catch by Simonis

Zei iemand oesters en champagne? Na een verhitte periode is afkoelen geen slecht idee. Neem een duik in de wonderbaarlijke onderzee-wereld van Catch by Simonis. Een visrestaurant waarbij de liefde voor vis en gerechten van topkwaliteit de belangrijkste graad(t)meters zijn. Het Atlantis onder de visrestaurants in Den Haag, gelegen aan de tweede binnenhaven van Scheveningen.

WOX

Het oog wil soms ook wat. Die boodschap hebben ze goed begrepen bij WOX. De naam doet het al vermoeden en het interieur bevestigt dat: deze hippe brasserie is een ware hotspot. De fusie van een Frans-Aziatische keuken houdt het interessant, spannend en smaakvol. Niet alleen het eten is om over naar huis te schrijven, de wijnselectie is ook sensationeel. Sinds 2006 heeft de wijnkaart ‘Best of Award Excellence’ van de Wine Spectator gewonnen. Dat is niet de enige erkenning die WOX heeft mogen ontvangen. Ook hier wordt de kwaliteit bekroond met een Michelinster.

De Kas (Villa Ockenburgh)

Niet zo’n fan van ‘over the top wining and dining’, maar wel op zoek naar een sfeervolle, huiselijke locatie om op jouw moment te klinken? Dan is het restaurant van Villa Ockenburgh de spot voor jou. De hoge plafonds, het mix and match meubilair, de grote ramen en vintage decoratie nemen je mee naar het verleden van Ockenburgh. Ook kan je prima buiten zitten met je entourage om van de natuur te genieten. ‘A trip down memory lane’, met een knipoog naar het heden.

Central Park

Deze prachtige locatie is niet te vinden in New York, maar in het pittoreske Voorburg. Het klassieke, maar toch eigentijdse, seizoensgebonden menu past perfect bij de allure van dit rijksmonument. Over het juiste glas wijn bij jouw moment hoef je je geen zorgen te maken. Central Park heeft een wijnkaart met meer dan 1500 wijnen van over de hele wereld. In 2021 is de wijnkaart (meer dan terecht) beoordeeld door Wine Spectator en heeft de ‘Best of Award Excellence’ gekregen. Creëer hier jouw mooiste momenten. Santé!

More moments

Stay on the map

Schrijf je in en krijg voortdurend interessante blogs, tips & tricks en ervaringen van ondernemers voorgeschoteld.
Schrijf je in