Waar een deal gesloten is, moet worden getoost op de succesvolle afloop. Wij tippen de 5 beste plekken in verschillende steden voor dat unieke moment in je leven.

Daalder

Net een parel van een deal gesloten? Waar kun je dat beter vieren dan bij Daalder, bevindend in Het Sieraad. Een Rijksmonument vol historie, inspiratie en cultuur in Amsterdam-West. Niet alleen de locatie is indrukwekkend, want de chef-kok staat in de top 100 beste chefs ter wereld en heeft met Daalder zijn eerste Michelinster mogen ontvangen in 2021.

Zoldering

Geen verplichte gangen en regeltjes waar je je aan dient te houden. Het is allemaal zo lekker normaal gebleven bij de Zoldering. Toegankelijk en laagdrempelig. Perfect voor een ontspannen dag of avond lang tafelen. Maar deze ongedwongen setting in combinatie met culinaire hoogstandjes is niet onopgemerkt gebleven: dit jaar heeft Zoldering een Michelinster gekregen. Een persoonlijke, warme plek waar eenieder zich al snel thuis voelt. 

MOS

Als je op zoek bent naar de totale beleving tijdens een closing dinner, is MOS de perfecte plek voor jou. Gelegen aan het levendige IJ, tegenover de ADAM–toren en het EYE museum trakteer je jouw gasten op een spectaculair uitzicht onder het genot van een overheerlijke ‘fused kitchen’. Met de variatie aan vides in het restaurant heeft elke vide zo zijn eigen kleuren en sfeer, zodat eenieder zich op zijn plek voelt. Downtown chic!

Aan de Poel

Een perfecte balans tussen gastvrijheid en privacy is te vinden bij Aan de Poel, net buiten Amsterdam in het mooie Amstelveen. Je zit heerlijk met het uitzicht op het water aan je ene kant en met oog op de open keuken aan je andere kant, waar je kunt zien hoe de chefs hun magische gerechten klaarmaken. Zit je liever wat meer beschut? Aan de Poel biedt een private dining mogelijkheid aan met een groep van maar liefst 14 personen in hun speciale wijnkamer. Klink op jouw succes met de juiste wijn en de juiste plek!

Scheepskameel

Na veel moeilijke keuzes gemaakt te hebben, ben je wellicht toe aan wat ontspanning en zekerheid. Die boodschap hebben ze zeker begrepen bij de Scheepskameel. Met een wisselende menukaart waarin klassieke Europese gerechten een frisse en heldere twist krijgen, weet je zeker dat je goed zit. Tevens het enige restaurant in Amsterdam met uitsluitend Duitse wijnen en ze zijn bekroond met vijf druiventrossen in de WijnGrootspraak. Met alleen maar toppers op de kaart is de keuze snel gemaakt voor een perfect passende wijn om te klinken op jouw moment.

More moments

Stay on the map

Schrijf je in en krijg voortdurend interessante blogs, tips & tricks en ervaringen van ondernemers voorgeschoteld.
Schrijf je in