Waar een deal gesloten is, moet worden getoost op de succesvolle afloop. Wij tippen de 5 beste plekken in verschillende steden voor dat unieke moment in je leven.

Old Dutch
Restaurant Old Dutch is echt Rotterdams erfgoed. Het karakteristieke, historische pand staat midden in het centrum en heeft een unieke geschiedenis die teruggaat tot 1932. Al die tijd is het een bolwerk van stijl en traditie gebleven, met obers in smoking en damast op tafel, en een kaart vol klassiekers. De antieke stadsboerderij staat dan ook wijd en zijd bekend als het 'clubhuis' van de Rotterdamse zakenelite. De perfecte plek om jouw zakelijke succes te vieren.

Huson
Vlak bij de Erasmusbrug en de Veerhaven in de financiële wijk van Rotterdam bevindt zich Huson. Waar kan je beter klinken op de goede afloop? De kaart van Huson verenigt als een perfecte fusie Europese en Aziatische invloeden. Vlotte bediening, mooie gerechten, alles klopt. Een uitgelezen moment om jouw succes te vieren.

Petit Restaurant Louise
Kan je na de hectische overnameperiode niet wachten op je vakantie aan de Côte d’Azur? Bij Louise Petit Restaurant waan je je vast in Frankrijk. De grote rode banken, de klassieke schilderijen en de houten bar geven je bij binnenkomst direct een knus en warm gevoel. De Franse chansons op de achtergrond maken het plaatje van een heuse bistro compleet. Een geschikt moment om ‘Santé!’ te roepen en op ‘La Vie est belle’ te proosten.

The Harbour Club Rotterdam
Gelegen in het voormalig 'Parkzicht': een bijna honderd jaar oude villa pal naast de Euromast vind je de Rotterdamse Harbour Club. Houd je van Rotterdamse glamour met een tikje zien en gezien worden? Dan zit je voor jouw closing dinner goed bij The Harbour Club. Tafels gedekt met klassiek linnen, glazen goede wijn en uitgebreid eten. Met valet parking, een host aan de deur en een uitgebreide champagnekaart vind je hier vast een goed proostmoment.

De Harmonie
Heerlijk ontspannen in het prachtig ingerichte restaurant De Harmonie of in de tuin die grenst aan Rotterdams icoon Museum Boijmans. Met een glaasje champagne proosten om het toch wel hectische verkoopproces in goede Harmonie af te sluiten.

More moments

Stay on the map

Schrijf je in en krijg voortdurend interessante blogs, tips & tricks en ervaringen van ondernemers voorgeschoteld.
Schrijf je in