Man kijkt uit het raam en denkt er over na om zijn bedrijf te verkopen.

Bedrijf verkopen

#aandelen #amsterdam #bedrijfswaarde

Hoe verkoop ik mijn bedrijf?

Advies nodig?

Wanneer is de verkoop van een bedrijf succesvol?

Welke M&A thema’s zijn er?

Buy-and-build

Financiering

Verkoopproces

Pre-Exit

Kan IMAP helpen bij de verkoop van mijn bedrijf?

  • Er zijn meerdere websites waar je als ondernemer een snelle verkoopklaar-test kunt doen om te bekijken of je bedrijf – zoals aangegeven – klaar is voor verkoop. Een afspraak maken voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek heeft veel meer effect leert onze ervaring. Wij stellen ook vragen die je niet makkelijk in een toets kunt verwerken. En waar je als ondernemer veel meer profijt van hebt.
  • Zeker. Ons internationale netwerk helpt daarbij. Via het netwerk kunnen we internationale potentiële kopers traceren en met hen in contact komen. Als die buitenlandse onderneming zich al heeft gemeld, zijn wij in staat om veel meer (internationale) data te bemachtigen waardoor we een betere of slimmere deal kunnen doen. Door onze ervaringen weten wij hoe een internationale koper acteert en waar de valkuilen zitten.
  • EBITDA geeft min of meer de gezondheid van je bedrijf weer en is de afkorting van Earnings Before Interest, Tax, Depreciation and Amortisation. Oftewel: winst vóór aftrek van rentekosten, belastingen, afschrijvingen op activa of goodwill.

More moments

Ooit gaan we verkopen...
maar wanneer is ooit?

Blijf op de hoogte