• Succesvol in alle sectoren

  • Een wereldwijd netwerk

  • Creëer jouw moment

Een ‘best moment’ om je bedrijf te verkopen bestaat. Het juiste moment pakken, is de kunst.

Opgericht in 2005 en met zo’n 25 medewerkers actief vanuit vestigingen in Rotterdam en Amsterdam, heeft IMAP Netherlands al ruim 300 (inter)nationale transacties afgerond. Met de specifieke kennis in veel sectoren behoort IMAP Netherlands tot de top van de M&A – Mergers & Acquisitions – kantoren in Nederland. Bijzonder sterk in wat wordt genoemd de middenmarkt: transacties van € 10 tot 250 miljoen transactiewaarde.

Door de aanpak van IMAP is het mogelijk om dicht in de buurt van het optimale moment van bedrijfsverkoop te komen. Heel dicht. Door niet alleen op het moment van de deal te focussen, maar veel meer het complete proces te monitoren en te regisseren. Momentum creëren, daar draait het om. Soms bizar snel schakelen. Soms juist de tijd nemen. Timing is essentieel. De juiste acties nemen, is net zo belangrijk. Een ‘bestmoment’ om je bedrijf te verkopen bestaat. Het juiste moment pakken, is de kunst.

More moments

Stay on the map

Vanaf het moment dat je op zoek gaat naar jouw ‘best moment’ zijn alle artikelen, blogs, tips & tricks die over fusies en overnames gaan, heel welkom en zeer waardevol. Om nog maar te zwijgen van de ervaringen die ondernemers met je delen. Dit is het moment om je in te schrijven.

Schrijf je in