Artikelen die je niet wilt missen.

Wat is MAP YOUR MOMENT?

Er is een ‘best moment’ om je bedrijf te verkopen of om extern kapitaal aan te trekken voor strategische groei en continuïteit. Het juiste moment pakken, is de kunst.

IMAP heeft mapyourmoment.nl opgezet voor ondernemers die hun bedrijf willen verkopen, maar nog niet weten wanneer. Timing is essentieel en het nemen van de juiste acties is net zo belangrijk. We hebben artikelen verzameld over onderwerpen zoals bedrijfsovernames, MBO's, MBI's, bedrijfswaarderingen en het aantrekken van groeikapitaal. Het bepalen van het "best moment" om je bedrijf te verkopen, is het doel. Het pakken van het juiste moment is de kunst.

Alle artikelen, blogs, tips & tricks die over fusies en overnames gaan op één plek.
Probeer map-your-moment vandaag nog!

Schrijf je in
Ondernemer kijkt in de weerspiegeling van een gebouw en denkt na over de verkoop van zijn bedrijf | About IMAP
Ondernemer kijkt uit het raam van het vliegveld en denkt na over de verkoop van zijn bedrijf | About IMAP

Wie is IMAP?

IMAP is een onafhankelijk adviesbureau met veel ervaring in het aan- en verkopen van bedrijven. Onderdeel van een sterk internationaal netwerk met kantoren in ruim 40 landen. Met de specifieke kennis in vele sectoren behoort IMAP tot de top van de M&A kantoren in Nederland.

We staan middelgrote (familie)bedrijven en grote internationaal opererende ondernemingen bij met de verkoop van hun onderneming, buy & build strategie, of het aantrekken van groeikapitaal. We werken ook samen met financiële investeerders en institutionele beleggers.
Meer weten? Klik dan hier.

Ooit gaan we verkopen...
maar wanneer is ooit?

Het momentum dat ligt tussen de seconde dat je beseft dat je ooit wilt verkopen en het zetten van je handtekening waarmee je jouw verkoopavontuur afsluit.

Stay on the map

Schrijf je in en krijg voortdurend interessante blogs, tips & tricks en ervaringen van ondernemers voorgeschoteld.
Schrijf je in